Wan's FotoPage
House of Cottage, Travel,Pad...
By: Wan Bubblie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Jun-2009 08:10 Email | Share | | Bookmark
Maaf semua

Beca Roda Tiga
Rice Bucket
 
Salam semua,
Maaf jika gambar yang dipaparkan tidak menepati citarasa kalian semua...Saya sudah cuba sedaya upaya tetapi masih tidak berjaya bagaimana mahu besarkan imej/ gambar...;

Terima kasih kepada semua yang telah banyak membantu saya dalam hal- hal yang agak remeh tetapi saya sendiri terlepas pandangan...

Untuk makluman semua, saya menyediakan tempahan untuk;
1) Beca beroda tiga (100% daripada suratkhabar)- Tempahan agak TERHAD,
2) "Handpainted Products" (100% dilukis)- Sedia menerima tempahan,
3) Pad Serbaguna (100% daripada herbs)- Sedia menerima tempahan...

Sila beritahu saya, jika anda berminat antara ketiga-tiga produk di atas;
1) Layari http://wanbubblie87.webs.com/
2) Emel saya: wanbubblie87@gmail.com
3) SMS saya: 013 7061670


Ridhwan Mohammad


Sunday, 14-Jun-2009 18:15 Email | Share | | Bookmark
TAWARAN sudah TAMAT/ berakhir!!!

Assalamualaikum semua,
Terima Kasih kepada semua rakan2 Fp yang telah menjenguk ke laman saya dan TIDAK lupa kepada akak2 n abang2...TERIMA KASIH;

TAWARAN SUDAH BERAKHIR???YA!!!
Tawaran yang saya berikan SUDAH BERAKHIR pada petang tadi (14Jun '09 pukul 6petang)...Mesti ada yang tertanya2, mesti tak ramai yang dapat 'merasa' tawaran saya nie kan???JAWAPANNYA, YA!!!Memang takde sorang pon yang merebut peluang nie...Nampaknya, RUGI lah kalian semua...Peluang di depan mata, tapi kalian tak nak rebut...Tapi, takpela belum rezeki saya...Allah nak uji kesabaran saya...

Saya terima ujian Allah dengan REDHA, InsyaAllah (walaupun saya 'frust' )....

Apepon....TERIMA KASIH BANYAK2;

Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli barangan yang saya siarkan (House of Cottage- 'Handpainted Made')...Please Leave YOUR details at wanbubblie87@gmail.com...


Wednesday, 10-Jun-2009 09:52 Email | Share | | Bookmark
BUKTI yang membuktikan barangan kami WUJUD!

Salam semua,
Alhamdulillah dengan berkat Allah s.w.t dan sokongan dari segelintir pihak tertentu, kami boleh membuktikan bahwa barangan yang pihak kami hasilkan (House of Cottage) adalah WUJUD...;

Untuk makluman semua, baru sebentar tadi (antara pukul 8.10pagi hingga 8.20pagi), kami telah diwawancara oleh TV3 dalam rancangan MHI untuk memperkenalkan barang jualan kami kepada anda...
Apa yang saya nak tunjukkan ialah ke-WUJUD-an produk yang saya promosikan selama ini adalah BENAR...Ini bermakna, saya buat promosi nie HANYA untuk ANDA semua...

Jadi, JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!!
TAWARAN HEBAT ini tinggal 5HARI SAHAJA!!!

Ape tawaran tersebut???

~ DISKAUN 20%,
~ BAYAR ANSURAN sebanyak 2 KALI (telah dibenarkan hingga 15 Jun2009),
~ BERPELUANG dapat 'Special Gift'(dengan pembelian MELEBIHI RM600 sahaja)...

APA YANG ANDA TUNGGU2 LAGI???
Emel saya; wanbubblie87@gmail.com,
Mesej saya; 013 7061670
...


Sunday, 7-Jun-2009 18:20 Email | Share | | Bookmark
Travel!!! Travel!!! Melancong!!!

Masjid Kristal (Terengganu)
Assalamualaikum semua,

Wahhhhh.....Laman Fp nie makin mesra pengguna larrr,hahaha....saya nak bukak tiap2 hari pon tambah bersemangat (walaupun sales agak menurun sedikit,huhuhu)...CHAIYO2!!!

Dalam keadaan kita yang serba hepi n hepi nie, masih ade yang timbul perasaan iri hati dan dengki dengan keadaan orang lain, kenapa perlu buat semua ni???tentu tak seronok kalau ia terjadi kat dalam Fp kita,betul tak geng2 semua???Hehehe....

Bagi yang sakit hati kat luar sana, SILA EMEL saya (wanbubblie87@gmail.com)....Biar saya bagi dieorang nie nasihat2 sikit, bukan nak bagi nasihat untuk memburukkan keadaan tapi, saya nak bagi korang satu perkara menarik...TRAVEL!!!

Sekarang kan dalam tv n radio pon ade cakap (eh tv n radio bercakap kew??? ), mari kita Zoom Malaysia...Maksudnya, marilah kita sama2 melancong dalam Malaysia...Ia dapat membantu ekonomi negara kita yang agak dan masih gawat nie...Bukannya susah, korang pergilahh melancong, settle semua hal kan kan kan???Hahahaha....Cara saya nie macam nak promosi pulak ek???Memang pon...

Sila layari; http://www.kembaramuslim.com/
(Jengahlarrr sekejap! )



Saturday, 6-Jun-2009 13:00 Email | Share | | Bookmark
Tinggal 10HARI sahaja!!!

Tiny Collection (ECT 001)
Tiny Collection (ECT 002)
Tiny Collection (ECT 003)
View all 4 photos...
Wahai Rakan2 Semua...Peluang untuk anda semua rebut TINGGAL 10HARI SAHAJA!!!Apa peluang tue ek???Masih ada yang tak tau, gerenti lar...;

Apa yang rakan-rakan perlu buat???
HANYA BELI MANA-MANA 5 ATAU LEBIH BARANG HANDPAINTED MADE KAMI....

Apa yang rakan-rakan dapat dari pembelian tersebut???
~ DISKAUN 20%,
~ BAYAR ANSURAN SEBANYAK 2KALI, dan
~ BERPELUANG MENDAPAT SPECIAL GIFT!!!
(Tertakhluk kepada Syarat-syarat)

Ape Tunggu lagi???REBUTlahhhh!!!!!!!![list=]


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net